Avio karte / Rim

Beograd - Rim [BEG - FCO]

Direktni letovi: JAT Airways svakim danom sem subote, Alitalia svakim danom.

Cena povratne karte sa svim taksama od  149 EUR*

Niš - Rim [INI - FCO]

Sa presedanjem: Montenegro Airlines sa presedanjem u Podgorici


Aerodrom Leonardo da Vinci (Fiumicino)

Leonardo da Vinči, takođe poznat i kao aerodrom Fiumcino, je najveći italijanski aerodrom koji je 2008. uslužio preko 35 miliona putnika. Nalazi se 35 km od istorijskog centra Rima. Sedište je nacionalne avio kompanije Alitalia.

Transport od aerodroma do Rima

Verovatno najjeftiniji način da od aerodroma Fiumicinio stignete do Rima jesu šatl autobusi. Autobusi polaze na svakih pola sata, cene karte košta 4 EUR, a autobus će vas to glavne rimske stanice, Termini, dovesti za nekih 45 minuta. Sa stanice Termini polazi mnoštvo autobuskih linija i na njoj se ukrštaju obe linije rimskog metroa, pa vam neće biti problem da sa Terminija pronađete prevoz do vašeg krajnjeg odredišta.

Od aerodroma Fiumicinio do Rima najbrže ćete stići ekspres vozom Leonardo Express. Leonardo Express ima polaske na svakih 30 minuta svakog dana u nedelji u periodu od 06:00 do 23:00. Leonardo Express povezuje aerodrom Fiumicinio sa glavnom autobuskom stanicom u Rimu. Cena karte za Leonardo Express iznosi 14 EUR za odraslu osobu.

Pored ekspres voza, sa aerodroma na svakih 15 minuta saobraća i regionalni voz FL1 koji vas za 30-45 minuta može prevesti do glavnih železničkih stanica u Rimu (Trastevere, Ostiense, Tuscolana, Tiburtina) a cena karte iznosi 8 EUR.

Izbor jednog od ova dva voza zavisiće uglavnom od toga gde se nalazi vaše krajnje odredište u Rimu.

Rim ukratko

Rim je nešto više od fascinantne evropske prestonice. To je spektakularna enciklopedija istorije koja traje. Rečeno je da svi putevi vode u Rim, a u Rimu svi putevi vode u večnost! Jeftine avio karte iz Beograda za Rim možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije avio karte traje samo nekoliko minuta. .

Pregled cena i rezervaciju avio karata za Rim možete izvršiti preko našeg pretraživača letova.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h