Avio karte / Beograd - Pariz

Beograd - Pariz [BEG - CDG]

Direktni letovi: Svakog dana Air Serbia, Air France

Sa presedanjem: Svakog dana preko većine evropskih aviokompanija

Cena povratne karte sa svim taksama od  149 EUR*

Putem naše pretrage avio karata, pronađite najbolje cene za konkretne datume odlaska i povratka.


Aerodrom Šarl de Gol (Charles de Gaulle)

Transport od aerodroma do grada

Sa aerodroma Šarl de Gol se do centra Pariza stiže vozom (RER) linijom B. RER staje na nekoliko stanica u Parizu (Gare du Nord, Châtelet les Halles, St Michel/Nôtre Dame, Luxembourg, Port Royal, Denfert-Rochereau, Cité Universitaire). Karte za voz se kupuju na samom aerodromu, na zelenim automatima. Cena vozne karte za odraslu osobu iznosi 9,25€, decu od 4 do 9 godina 6,40€ a prevoz za decu mlađu od 4 godine je besplatan. Više informacija možete saznati ovde.

O aerodromu

Otvoren 8. marta 1974. godine, nalazi se 23 km severo-istočno od Pariza. Aerodrom Šarl de Gol je najvažniji aerodrom u Francuskoj. Nazvan je u čast Šarla de Gola (1890-1970), generala i predsednika Francuske. Na aerodromu se nalazi veliki broj barova, restorana i prodavnica. Aerodrom ima tri terminala. Drugi terminal je izgrađen za potrebe kompanije Air France, ali danas prima i letove drugih kompanija. Treći terminal opslužuje čarter linije i low cost (niskobudžetne avio kompanije) za koje se često može naći jeftina avio karta.

Pariz ukratko

Brojni spomenici napravljeni da održavaju slavu Francuske i njenih vladara dokaz su bogate istorije koja je učinila Pariz jednom od najpopularnijih destinacija na svetu. Avio karte iz Beograda za Pariz dostupne su vam preko gdestinacija.com a sam proces rezervacije traje samo nekoliko minuta. JAT Airways leti za Pariz sa aerodroma “Nikola Tesla” 7 dana u nedelji (09:15h) dok Air France sa beogradskog aerodroma imasvakodnevne letove u 12:35h po zimskom redu letenja. Iz Beograda je do Pariza moguće stići i letovima drugih aviokompanija sa presedanjem na nekom od evropskih aerodroma. Cene karata zavise od odabranih datuma odlaska i povratka.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h