Avio karte za Madrid

Beograd (BEG) - Madrid (MAD)

Direktni letovi: Nema.

Sa presedanjem: Svakog dana preko svih većih evropskih avio kompanija

Cena povratne karte sa svim taksama od  164 EUR*


Treći po veličini grad u Evropi – Madrid, prestonica je Španije, finansijski i politički centar zemlje i sedište kraljevske porodice. Grad je izuzetno bogat kulturnim sadržajima u “zatnom trouglu” (Muzej Prado, Reina Sofia i Tisen-Bornemiza muzej. Jeftine avio karte iz Beograda za Madrid možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije traje samo nekoliko minuta. Cene karata zavise od odabranih datuma odlaska i povratka.

Aerodrom Madrid Barajas (MAD)

Aerodrom Madrid-Barajas smešten je severoistočno od Madrida, u četvrti Barajas, 20 kilometara od centra grada. Iako se koristi još od 1928. godine, službeno je otvoren 1931.. Aerodrom Madrid-Barajas je glavni španski aerodrom sa najviše direktnih letova prema latinoameričkim zemljama od svi evropskih aerodroma. Linija Madrid-Barcelona, poznata i pod nazivom "aero most" ("puente aéreo"), i ima najveći broj letova nedeljno na celom svetu. Jeftine avio karte za Madrid nude mnoge evropske kompanije sa presedanjima u nekoj od evropskih metropola.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h