Avio karte / Istanbul

Beograd - Istanbul, aerodrom Ataturk (BEG - IST)

Cena povratne karte sa svim taksama od  142 EUR*

Direktni letovi: Turkish Airlines svakim danom, Jat Airways utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom.

Beograd - Istanbul, aerodrom Sabiha Gekčen (BEG - SAW)

Direktni letovi: Pegasus Airlines, letovi od 1. februara, utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Cena povratne karte sa svim taksama od  324 EUR*


Ponekad ga opisuju kao “raskrsnicu Evrope i Azije”, nekada poznat kao Carigrad – Istanbul je ogromna metropola sa istorijom koja se proteže unazad više od 1500 godina. Iako skoro da nema više domaćeg kapitala, Istanbul je ostao kulturno središte, čijih 13 miliona stanovnika spaja most na dva kontinenta. Jeftine avio karte iz Beograda za Istanbul možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije traje samo nekoliko minuta. Direktni letovi za Istanbul mogući su preko JAT Airwaysa i Turkish Airlinesa.

Međunarodni aerodrom Ataturk

Glavni međunarodni aerodrom u Istanbulu, najvećem gradu Turske smešten je 24 km zapadno od centra Istanbula. Aerodrom se nalazi na evropskoj strani grada. Aerodrom je dobio ime u čast Mustafe Kemala Ataturka, osnivača i prvog predsednika moderne Turske Republike. Sa putničkim saobraćajem od 28,5 miliona putnika u 2008. godini, nalazio se među 40 najvećih aerodroma na svetu u pogledu ukupnog putničkog saobraćaja i među 35 najvećih u odnosnu na ukupni međunarodni putnički saobraćaj. Deseti je po velečini aerodrom u Evropi.

Pregled cena i rezervaciju avio karata za Istanbul možete izvršiti preko našeg pretraživača letova.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h