Avio karte / Beograd - Cirih

Beograd - Cirih [BEG - ZRH]

Direktni letovi: polasci svakog dana Air Serbia i Swiss

Cena povratne karte sa svim taksama od  109 EUR*

Pregled cena i rezervaciju avio karata za Cirih možete izvršiti preko našeg pretraživača letova.


Samouveren i prosperitetan, Cirih je recept švajcarskog savršenstva. Snažan bankarski sektor, alpska pozadina i uživanje u dobrom životu neke su od glavnih karakteristika ovog popularnog turističkog i biznis centra. Jeftine avio karte iz Beograda za Cirih možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije avio karte traje samo nekoliko minuta. Direktni letovi za Cirih mogući su preko JAT Airways i Swiss Air, a sa presedanjima i preko drugih svetskih avio kompanija.

Međunarodni Aerodrom Cirih takođe poznat kao Aerodrom Kloten. Aerodrom se nalazi u opštini Kloten, u Kantonu Cirih. Najveći je od svih Švajcarskih aerodroma ne samo po površini, nego i po broju putnika.
Na aerodromu su smeštene baze Swiss Air-a kao i Lufthansa (treča baza) koja je 100% vlastnik Swiss International Air Lines. U 2003. godini, na aerodromu Cirih su završeni veliki projekti proširenja, koji su obuhvatili novo parkalište, novi terminal i podzemnu železnicu.

Jeftine avio karte pored srpskog nacionlnog prevoznika JAT Airways i švajcarskog Swiss-a, nudi i Lufthansa sa konekcijama u Nemačkoj.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h