Avio karte / Berlin

Beograd (BEG) - Berlin (TXL)

Direktni letovi: Jat Airways ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom

Sa presedanjem: Svakog dana, Lufthansa, AirBerlin, Austrian i druge aviokompanije

Cena povratne karte sa svim taksama od  100 EUR*

Putem naše pretrage avio karata, pronađite najbolje cene za konkretne datume odlaska i povratka.


Aerodrom Tegel, Berlin (TXL)

Aerodrom Tegel je glavna međunarodna važdušna luka u Berlinu. Smešten je u Tegelu, 8 km severno od grada. Ovaj aerodrom je karakterističan po svom šestougaonom obliku koji okružuje otvorene trgove kroz koje se posle samo 30-tak metara hoda od aviona napušta aerodromska zgrada. Zatvaranje aerodroma Tegel planirano je za 2014. godinu, šest meseci po završetku novog aerodroma Berlin - Brandenburg (BER).

Transport od aerodroma do grada

Sa Tegela se do Berlina (zapadnog ili istočnog) stiže putem autobuskih linija. Pored redovnih linija (109, 128) postoje i ekspres autobusi (X9, TXL) koji staju na manjem broju stanica. Cena autobuske karte za odraslu osobu iznosi 2 EUR.

Aerodrom Brandenburg, Berlin (BER)

(U izgradnji). Novi međunarodni berlinski aerodrom, Brandenburg, u čiju izgradnju je uloženo 4.2 milijarde evra, bi u budućnosti trebalo da zameni sva tri postojeća berlinska aerodroma. Početak rada novog aerodroma je zbog kašnjenja sa radovima odlagan već nekoliko puta, a veruje se da će Brandenburg konačno početi da prima prve putnike 27. oktobra 2013.

Ukratko o Berlinu

Jedna od kulturno-istorijskih prestonica Evrope – Berlin, danas odslikava mnoge karakteristike koje krase Nemačku. Odličan noćni provod, pregršt vrhunskih svetskih umetnika i izvođača, kao i odličan gradski prevoz samo su delić onoga što možete očekivati od Berlina. Jeftine avio karte iz Beograda za Berlin dostupne su preko našeg sajta, a proces rezervacije traje samo nekoliko minuta. Direktni letovi za Berlin mogući su preko JAT Airways-a, dok sa presedanjima iz Beograda za prestonicu Nemačke lete Austrian, Swiss i drugi.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h