Avio karte / Barselona

Beograd (BEG) - Barselona (BCN)

Sa presedanjem: Svakog dana preko svih većih evropskih avio kompanija

Cena povratne karte sa svim taksama od  149 EUR*


Aerodrom Barselona (BCN)

Aerodrom Barselona, poznatiji kao El Prat smešten je 10 km zapadno od Barselone u španskoj autonomnoj pokrajni Kataloniji. Drugi je po veličini aerodrom u Španiji, odmah posle Madrida (Barajas).

Transport od aerodroma do grada

Od aerodroma do centra grada brzo i jeftino se stiže autobuskom linijom Aerobus. Aerobus je karakterisničnih boja i oznaka i nemoguće ga je promašiti a linije sa terminala 1 i terminala 2 saobraćaju na svakih 5-10 minuta.

Uz par usputnih stanica, Aerobus vas vozi direktno u centar grada, na Trg Katalonija, odakle možete uhvatiti jednu od linija gradskog metroa do vašeg finalnog odredište. Cena Aerobus karte za jednu osobu iznos 5.75 EUR.

Opširnije o Aerobusu, cenama karata i redu vožnje možete pronaći ovde.

Barselona ukratko

Uredno smešten uz Mediteran i brda Monžuik i Tibidabo, Barselona ne samo da je najživahnija metropola Španije, već i verovatno najpopularnija i najviše nagrađivana destinacija za kraći odmor. Jeftine avio karte iz Beograda za Barselonu možete kupiti preko našeg sajta, a proces rezervacije avio karte traje samo nekoliko minuta. Na žalost, nakon bankrota kompanije Spanair više ne postoji direktna linija Beograd Barselona, ali se do Barselone stiže brzo i lako preko svih vodećih evropskih avio kompanija.

* Prikazana cene važi samo za pojedine datume putovanja uz ograničen broj mesta. Putem naše pretrage pronađite najpovoljnije cene karata za datume vašeg putovanja.

Call centar
011 310 89 40
svakim danom od 8-20h