Turistička organizacija Srbije (TOS) prvi put učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma SOTTM, koji se održava u Pekingu od 18. do 20. aprila.

Peking (Wikimedia)

Na jednom od najinteresantnijih sajmova turizma dalekog istoka, Turistička organizacija Srbije se predstavlja sa Turističkom organizacijom Crne Gore (TOCG).

Zajednički nastup dogovoren je kako zbog činjenice da kineski turisti koji dolaze u Evropu, uobičajeno u okviru aranžmana obilaze više zemalja u regionu, tako i zbog smanjenja troškova učešća. Pored TOS-a i TOCG-a, svoju ponudu prezentuje i organizator putovanja \"Glob Metropoliten\" iz Srbije.

Tržištu Kine predstavlja se ukupna turistička ponuda naše zemlje, sa posebnim naglaskom na promociju odmora u gradovima, putevi kulture, prirodne lepote i nacionalne parkove, Dunav, aktivni odmor, kampovi, seoski turizam i zaštićena prirodna dobra i manifestacije u Srbiji.

Posebna pažnja usmerena je ka promociji gastronomske ponude naše zemlje, koja je glavna tema u okviru marketinške kampanje TOS-a u 2012. godini.

Tokom sajma posetioci će imati mogućnost da još bolje i podrobnije upoznaju turističku ponudu naše zemlje kroz specijalno štampanu brošuru na kineskom jeziku.
Gdestinacija